Equip

Elvira Rodríguez. Vinculada al moviment en primera persona des de 2014. Integradora Social amb experiència professional en projectes de prevenció de conductes de risc, educació afectiu-sexual amb joves i adolescents i en recursos residencials de curta i llarga estada.

 

 

 

Cecilia Rebeca Sánchez Moscona és graduada en psicologia i màster en avanços a la clínica psicoanalítica de la infància i l’adolescència per la Universitat de Barcelona (UB). Cursant actualment el màster en Psicologia General Sanitària a la mateixa universitat. Psicòloga del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), coordinadora de el Grup de Recerca en Salut Mental en Primera Persona (GR1P) de la Federació Veus i tècnica d’investigació en el grup de recerca en Intervenció en Psicologia Clínica i de la Salut de la UB.

 

 

Francisco José Eiroa Orosa és investigador Ramón y Cajal a la Universitat de Barcelona. També col·labora amb Associació Catalana de Professionals de Salut Mental, la Federació d’Entitats Catalanes de Salut Mental a 1ª Persona – VEUS i Obertament, l’aliança catalana de lluita contra l’estigma i la discriminació en salut mental. Els seus interessos de recerca estan enfocats en l’anàlisi d’estratègies de conscienciació d’usuaris i professionals de l’àmbit de la salut mental per millorar la comunicació entre ells, potenciant la participació en els serveis dels primers i la reflexió crítica i autocura dels segons.